Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Monogràfic Taller Creatiu (P3-2n)

Els dies 22 i 29 d’octubre la tallerista Rosa Maria Sirisi realitzarà un breu monogràfic per promocionar l’activitat de Taller Creatiu (P3-2n) que es va eliminar de la graella d’extraescolars a principis del present curs. L'activitat es realitzarà entre 16.30 i 17.45 a l'escola.

L’objectiu de la proposta neix de la demanda que diverses famílies han adreçat a Paidos durant les darreres setmanes, per tal d’intentar incorporar l’activitat a l’actual oferta d’extraescolars que tenim a l’escola.

Així doncs, s'oferim a tots els alumnes de P3 a 2n venir a formar part del monogràfic per, d’aquesta manera, intentar endegar de nou el Taller Creatiu com a activitat fixa de la proposta d’extraescolars d’enguany.

Totes aquelles famílies interessades poden enviar un correu electrònic a paidosjoanmaragall@paidos.cat o passar pel despatx de Paidos a l’escola per indicar el nom, cognoms i curs dels seus fills/es. Les inscripcions es tancaran dilluns vinent, dia 20 d’octubre. El cost d’un dia de monogràfic és de 5,75 €/dia. Dins aquest import s’inclou l’hora i quart de taller, així com el material que utilitzaran els participants. Cal però confirmar l'assistència per a tots dos dies.

Els comentaris estan tancats.