Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Nova extraescolar a l'escola

Colorful-Textures-Images.jpgDesprés d'unes sessions mongràfiques de Taller Creatiu (P3-2n), aquesta activitat finalment s'incorpora a l'actual graella d'extraescolars.

El Taller Creatiu (P3-2n) és un espai de trobada entre la tallerista Rosa Maria Sirisi i els participants de l'activitat en què es treballen les formes, les textures, els colors i els materials a través d'una proposta variada de tècniques artístiques.

Les fases de creació i els elements que defineixen cada peça són pensats entre la tallerista i els alumnes, la qual cosa pretén involucrar a tothom en el procés d'elaboració i concepció de cadascuna de les propostes del taller. En aquest sentit, al ser una activitat pensada per alumnes de diferents edats i cicles acadèmics, el Taller Creatiu (P3-2n) ajuda a potenciar els vincles entre els infants de l'escola mentre passen una bona estona jugant amb la seva imaginació.

Horari: tots els dimecres de 16.30 a 17.45.

Sortida dels infants: porta d'accés a l'escola, just davant de la pista (Passeig de la Creu)

Preu mensual: 24.52€ 

Les famílies interessades poden enviar un correu electrònic a paidosjoanmaragall@paidos.cat o adreçar-se al despatx de Paidos a l'escola. 

 

Els comentaris estan tancats.