Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Rifa de la panera de Nadal

    La panera està dipositada a la Xarcuteria Feliu Griful, Plaça San Pere, 13

    Llegir-ne més...

  • Participació al Consell d'Infants 2017

    En Joan i Gustau de 5e; i en Marc de 6e van participar del Consell d'Infants del passat 22 de novembre on van estar debatent  sobre com millorar el reciclatge de residus, aportant amb idees de quines coses es poder fer amb els residus.

    A finals de curs es presentaran les conclusions de les propostes presentades per les 17 escoles participants de Sant Cugat.

    Llegir-ne més...

  • Gran actuació al Cros de Terrassa 2017

    Aquest dissabte 18 i diumenge 19 de novembre el Consell Esportiu de Terrassa ha organitzat el Cros Escolar. L'activitat es va realitzar a la Zona Esportiva de Can Jofresa. 

    Els equips d'atletes de 6e van aconseguir la primera i segona posició en categoria femenina i masculina respectivament.

    Llegir-ne més...

  • Setmana de la ciència 2017

    Del 10 al 19 de novembre de 2017 s'ha celebrat la setmana de la ciència amb l'objectiu fonamental de despertar i potenciar l'interès del jovent vers la ciència i la tecnologia.

     

    Llegir-ne més...

  • Gran participació del Joan Maragall al 19e Cros Ciutat de Sant Cugat

    Aquest diumenge 12 de novembre al matí va tenir lloc el 19è Cros Ciutat de Sant Cugat al Parc de la Pollancreda, el qual va comptar amb la participació de més de 125 nens i nenes de l'Escola Joan Maragall. 

     

    Llegir-ne més...

  • 11e Mercat de Segona Mà

    L'onzena edició del Mercat de Segona Mà, organitzat per l'AMPA de l'escola Joan Maragall, ha comptat amb la participació de més de 40 parades on es podia trobar joguines, roba, llibres i material escolar per tal de fomentar la reutilització.

    També s'hi ha comptat amb la participació dels alumnes i pares de 6e han muntat una parada d'esmorzar, per tal de recollir fons per al seu viatge de fi de curs. I la parada de samarretes de l'AMPA

    La iniciativa també ha comptat amb la participació de l'escola tradicional de música de Sant Cugat, qui s'han encarregat d'animar als visitants del mercat.

     

    Mercar 2a ma

    Mercar 2a ma

     

    Mercar 2a ma

    Mercar 2a ma

    Mercar 2a ma

    Mercar 2a ma

    Mercar 2a ma