Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

04-Extraescolars

 • Escoles i Campus d'Estiu 2012

  casalsestiu12_225x140.jpgL’Ajuntament, a través de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET), organitza un any més per al període de les vacances escolars d’estiu un seguit d’activitats esportives adreçades a infants i joves, des de P3 fins a 4t d’ESO.

  Les inscripcions començaran el dimecres 2 de maig a l'OMET, d’acord amb l’ordre que determini el sorteig que es realitzarà el 26 d’abril. Per poder participar en aquest sorteig cal recollir número prèviament a l'OMET, entre els dies 16 i 24 d'abril. Podeu consultar més informació en aquest enllaç.

 • El Curs d'Àrab ha Començat

  gran_Alfabeto_Arabe.jpgDes de mitjans de febrer s'imparteixen novament classes d'àrab a l'escola. El curs d'àrab és una iniciativa de la comissió intercultural de l'AMPA, que va arrancar amb gran èxit el curs passat, com podeu veure en aquest reportatge.

  Com el curs passat, les dues professores són la Làmia i la Souad, mares d'alumnes de l'escola. Cada divendres, entre les 16h45 i les 17h45 donen classe a una vintena alumnes de l'escola d'entre 5 i 9 anys. Queden les darreres places disponibles, així que les persones interessades ho hauríeu de comunicar el més aviat possible a la consergeria de l'escola.

 • Ja tenim casa per a les colònies d'estiu

  Febrer.-L'AMPA i la Fundació Catalana de l'Esplai ja han reservat una casa per a les colònies de fi de curs, que enguany tindran lloc entre el 26 i el 30 de juny. Es tracta d'El Rourell, a la comarca de La Garrotxa, en plena Vall d'en Bas, en un espai a l'aire lliure envoltat de natura, preparat per organitzar un munt d'activitats i per a l'acampada i lluny de les carreteres. Podeu veure'n imatges en un àlbum de fotos i a la web www.elrourell.com, on trobareu més informació. Quan tinguem més detalls sobre el preu i els terminis d'inscripció, us ho farem saber.