Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

La 6ena Festa de l'Escola busca patrocinadors

Gener.- La Comissió de la Festa de l'Escola ha començat a treballar perquè, el proper 27 de maig, poguem trobar-nos tots, pares, mestres i alumnes, i compartir unes hores de jocs, música, balls, sopar i tota mena d'activitats. Com tots sabeu, la festa té unes despeses, que es financen gràcies, en part, a les aportacions dessinteressades d'institucions i empreses. Una part d'aquestes aportacions van destinades a la popular rifa de jocs, llibres, peluixos i tot tipus d'objectes i els ingressos de la qual ajuden a pagar  les colònies de fi de curs (i de comiat de l'escola) que s'organitzen a sisè.

L'any passat vam comptar amb la col·laboració, entre d'altres, de diverses caixes (La Caixa, Caixa Terrassa, Caixa Catalunya, Caixa Penedès), RTVE, Frigo, Seat, Nestlé, Sufepont, la Diputació de Barcelona... Per això, si teniu contactes amb empreses, associacions, botigues i organismes que puguin ajudar-nos amb materials, no ho dubteu i contacteu amb els membres de la Comissió o amb alguna persona de l'Ampa perquè aquesta col·laboració arribi a bon port i faci possible que, un any més, la trobada sigui tot un èxit.    

Els comentaris estan tancats.