Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

05-Festes de l'escola

 • La festa de fi de curs, a cugat.cat

  FemFesta.jpgAl programa Fem Festa de cugat.cat s'hi pot veure l'actuació del alumnes de l'escola a la festa fi de curs del passat 2 de Juny. Si us la vàreu perdre, o voleu fer memòria d'aquells moments, no deixeu de visitar aquest enllaç.

 • A la Festa, ballem de vermell !

  FestaI.jpgEl proper dissabte 2 de Juny es celebra la 12a Trobada de l'escola, amb el següent programa d'activitats. Com podeu veure a les 18h els alumnes ballaran diferents danses. Per equipar els dansaires, les mestres de música demanen que els vestim amb la samarreta vermella del Joan Maragall (o una samarreta vermella), pantalons còmodes (a ser possible texans) i bambes còmodes. 

 • Regals per la Tómbola

  tombola.jpgPer la Festa de fi de Curs que tindrà lloc el proper dia 2 de juny a l'Escola, s'està organitzant una tómbola amb regals cedits i que servirà per recaptar diners per les colònies del proper curs dels alumnes que actualment estan fent 5è.

  Aquest any de crisis ha estat realment difícil aconseguir regals d'empreses i donacions i ja hem demanat la col.laboració de les famílies per aconseguir més objectes, no obstant no tenim clar que la quantitat de regals sigui suficients per poder oferir la tómbola a la festa.

  Fem una última crida per aconseguir objectes i regals per poder-la dur a terme. Durant aquesta darrerra setmana si sabeu com aconseguir petits regals o si teniu cap objecte en bon estat que podem posar a la tómbola, bosses per posar els regalets, etc. agrairíem ens els féssiu arribar a la comissió de la festa o als pares de 5è.

  (Ho podeu portar a l'escola, a la sala de l'AMPA, al costat de consergeria.)

  Moltes gràcies.

  Comissió Festa Fi de Curs

 • Taules al Mercat de Puces

  EMERCAT_Primavera_2012_lleuger.jpgl proper dissabte 5 de Maig, de 11h a 14h hi haurà la tercera edició del Mercat de Segona Mà al pati de l'escola. Els que vulgueu podeu reservar taula enviant un mail a mercat2ama@gmail.com. Rebreu seguidament les instruccions detallades del funcionament del mercat a la vostra adreça de correu electrònic. Us hi esperem ! 

 • 1r Dia del Bricolatge al Joan Maragall

  pala.jpgEl proper dissabte 5 de Maig, conjuntament amb l'edició de primavera del Mercat de Puces, es realitzarà el primer Dia del Bricolatge a l'escola. L'objectiu serà arreglar entre tots el pati petit. Grans i menuts hauran de realitzar diferents tasques: posar sorra al sorral, col·locar el bruc que falta, pintar amb oli la fusta, plantar plantes,...

  Es necessiten col·laboradors amb mans actives, i que ajudin a organitzar als eventuals visitants que vulguin fer del pati petit un gran pati. Si teniu material que pot ajudar a les tasques, serà benvingut.  Tothom qui vulgui col·laborar es pot posar en contacte amb la organització a la següent adreça de mail: bricolatgejoanmaragall@gmail.com.

 • Carnaval a l'escola

  El divendres 17 de Febrer el rei Carnestoltes va prendre les regnes de l'escola, en una festa oberta als pares. Les pistes esportives de l'escola es van omplir de colors i imaginació, i alumnes i professors, molt ben disfressats, van fer diferents desfilades al ritme d'animades cançons. Juntament amb els alumnes de l'escola també hi van participar com cada any els alumnes del col·legi japonés de Barcelona, que van fer tota una demostració de ritme i coordinació.

  Bé, millor que, en lloc de explicar-vos-ho, us mostrem unes fotografies de l'esdeveniment. Si teniu alguna foto especial que completi les que tenim, ens la podeu fer arribar a wampamaragall@gmail.com

 • Mercat de Puces

  El 9 d'abril de 10 a 14h celebrarem el primer mercat de puces a l'escola

   

  Joan Maragall

  Puces.JPG

 • La 6ena Festa de l'Escola busca patrocinadors

  Gener.- La Comissió de la Festa de l'Escola ha començat a treballar perquè, el proper 27 de maig, poguem trobar-nos tots, pares, mestres i alumnes, i compartir unes hores de jocs, música, balls, sopar i tota mena d'activitats. Com tots sabeu, la festa té unes despeses, que es financen gràcies, en part, a les aportacions dessinteressades d'institucions i empreses. Una part d'aquestes aportacions van destinades a la popular rifa de jocs, llibres, peluixos i tot tipus d'objectes i els ingressos de la qual ajuden a pagar  les colònies de fi de curs (i de comiat de l'escola) que s'organitzen a sisè.

  L'any passat vam comptar amb la col·laboració, entre d'altres, de diverses caixes (La Caixa, Caixa Terrassa, Caixa Catalunya, Caixa Penedès), RTVE, Frigo, Seat, Nestlé, Sufepont, la Diputació de Barcelona... Per això, si teniu contactes amb empreses, associacions, botigues i organismes que puguin ajudar-nos amb materials, no ho dubteu i contacteu amb els membres de la Comissió o amb alguna persona de l'Ampa perquè aquesta col·laboració arribi a bon port i faci possible que, un any més, la trobada sigui tot un èxit.