Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

11-Mercat 2a Mà

 • Taules al Mercat de Puces

  EMERCAT_Primavera_2012_lleuger.jpgl proper dissabte 5 de Maig, de 11h a 14h hi haurà la tercera edició del Mercat de Segona Mà al pati de l'escola. Els que vulgueu podeu reservar taula enviant un mail a mercat2ama@gmail.com. Rebreu seguidament les instruccions detallades del funcionament del mercat a la vostra adreça de correu electrònic. Us hi esperem ! 

 • Estrena d'un sketch publicitant el Mercat de Puces

  El dissabte 5 de Maig s'acosta, el dia en que es celebrarà l'edició de primavera del Mercat de Puces, i també una jornada de Bricolatge a l'escola. Per anar escalfant motors, s'ha preparat el següent vídeo promocional d'aquest actes. Quins artistes !! Si no us funciona el vídeo, podeu provar de veure'l a la nostra pàgina de facebook.

 • Ja tenim data per la propera edició del Mercat de Segona Mà: El dissabte 5 de maig.

  El passat 26 de novembre es va celebrar la segona edició del Mercat de Segona Mà. Com podeu veure en aquesta noticia va anar més que bé! La idea del mercat va sortir arran del mercat de segona mà que ja celebra la escola alemanya de Barcelona des de fa uns anys i que és un exitàs!,  es celebra durant tot el dia i sembla que fins i tot hi ha cua per comprar botifarres!

  El mercat te lloc dos cops a l’any, a la primavera i a la tardor, i hi ha programats un servei de begudes i pastissos a càrrec dels alumnes de sisè, que recullen els diners per les colònies, i un servei d’animació infantil, per distreure la canalla més petita. En l'edició de la tardor van participar explicant contes el Peter, pare de la Leah de 2on i el Nico de P5, i la Verónica, mare de la Laura de P3. A la propera edició (el dissabte 5 de maig) intentarem tenir també música d’animació.

  El nostre objectiu ara és concentrar els esforços en aconseguir més públic i més productes interessants a vendre com ara bicicletes, patins, material per a nadons, petits electrodomèstics… hem decidit per les properes edicions organitzar una recollida de material per aquelles persones que el dia del mercat no puguin venir per tenir altres activitats programades, com activitats esportives.

  Finalment ens agradaria que s’afegís algú més a la comissió, per tenir més idees i contactes, i per riure encara una mica més!, (animeu-vos i contacteu-nos a mercat2ama@gmail.com).

  foto1.JPGfoto2.JPGfoto3.JPGfoto4.JPGfoto5.JPG

   

   

   

 • El Mercat de Segona Mà cerca artistes

  TeatreAficionats.jpgLa comissió del Mercat de Segona Mà cerca dues persones, actors, actrius, aficionats, atrevits, llençats, aturats, o apassionats, per escenificar un ‘sketch’ relacionat amb el Mercat de Segona Mà, per representar-lo a tots els cursos de l’escola. Us hi apunteu? També busquem un ‘deejay’ per que punxi música el dia del mercat. Contacteu-nos a través de: mercat2ama@gmail.com.

 • Èxit del mercat de segona Mà

  El passat 26 de novembre es va celebrar la segona edició del Mercat de Segona Mà. Durant tot el matí del dissabte el pati de l'escola es va omplir de firaires, que van oferir roba, llibres, joguines i molts altres articles a preus més que interessants. Els alumnes de sisè es van encarregar del servei de begudes i pastissos, recollint així diners per les colònies. El Peter, pare de la Leah de 2on i el Nico de P5, i la Verónica, mare de la Laura de P3 van distreure la canalla més petita explicant-los contes. 

  foto2.JPG

  Un grup d'alumnes de sisè van ser els primers a arribar a muntar la parada!. Ens van explicar el següent:
  Què oferieu a la vostra parada? Jocs de Play Station, jocs de PC, pelis de El Pais, llibres, playmobil, joguines...
  Vau vendre molt? Síiiiii, uns 120 euros entre tots
  I vàreu comprar coses vosaltres també? Sí, jocs de Play, unes arrecades per la meva mare.
  Vàreu comprar un tros de pastís a les vostres companyes de sisè? Si
  Encara us queden coses per vendre a la propera edició? A mi no, a mi sí però poques!
  Alguna anècdota? A mi em van tornar una pistola per defectuosa! A mi em van comprar d'un cop el lot dels llibres de la Tina SuperBruixa, i cada un valia 3 euros! A mi un nen va intentar robar-me un joc de play!


  Una mare d'alumne de sisè, l'Elva, que a al primera edició ja va vendre molts llibres d'actualitat a 1 i 2 euros, també va ser-hi! Sembla que encara li quedaven llibres!
  Què oferies a la teva parada? Llibres i roba.
  Vas vendre molt? Sí, molt.
  Et sembla que hi va haver força públic? No, no gaire.
  Vas comprar un tros de pastís als alumnes de sisè?
  El teu fills/filles van escoltar els contes infantils? No…
  Alguna anècdota? Veies que la gent de les parades anava a comprar a les altres parades, de manera que n'hi havia que compraven més que venien!

 • Mercat de Puces

  El 9 d'abril de 10 a 14h celebrarem el primer mercat de puces a l'escola

   

  Joan Maragall

  Puces.JPG