Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Ja tenim data per la propera edició del Mercat de Segona Mà: El dissabte 5 de maig.

El passat 26 de novembre es va celebrar la segona edició del Mercat de Segona Mà. Com podeu veure en aquesta noticia va anar més que bé! La idea del mercat va sortir arran del mercat de segona mà que ja celebra la escola alemanya de Barcelona des de fa uns anys i que és un exitàs!,  es celebra durant tot el dia i sembla que fins i tot hi ha cua per comprar botifarres!

El mercat te lloc dos cops a l’any, a la primavera i a la tardor, i hi ha programats un servei de begudes i pastissos a càrrec dels alumnes de sisè, que recullen els diners per les colònies, i un servei d’animació infantil, per distreure la canalla més petita. En l'edició de la tardor van participar explicant contes el Peter, pare de la Leah de 2on i el Nico de P5, i la Verónica, mare de la Laura de P3. A la propera edició (el dissabte 5 de maig) intentarem tenir també música d’animació.

El nostre objectiu ara és concentrar els esforços en aconseguir més públic i més productes interessants a vendre com ara bicicletes, patins, material per a nadons, petits electrodomèstics… hem decidit per les properes edicions organitzar una recollida de material per aquelles persones que el dia del mercat no puguin venir per tenir altres activitats programades, com activitats esportives.

Finalment ens agradaria que s’afegís algú més a la comissió, per tenir més idees i contactes, i per riure encara una mica més!, (animeu-vos i contacteu-nos a mercat2ama@gmail.com).

foto1.JPGfoto2.JPGfoto3.JPGfoto4.JPGfoto5.JPG

 

 

 

Els comentaris estan tancats.