Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

La Salut, nova gegantona de la Ciutat!

L’Aina, la Júlia, la Laia i la Mariona son alumnes de tercer del Joan Maragall i des del passat gener son portadores de la gegantona La Salut!
 
Els gegants de Sant Cugat, en Joan i la Marieta, la tardor passada, van escriure una carta als Reis d’Orient demanant-los un regal molt especial. Aquest regal ha resultat ser una magnífica gegantona anomenada La Salut. Des del passat gener, els Geganters de Sant Cugat compten amb un bon grup de portadors i portadores d’edats entre els 7 i 9 anys que porten la gegantona.  Les alumnes del Joan Maragall, juntament amb altres nens i nenes de la Colla, van participar a un curs d’iniciació al ball de Gegants, i ja van poder treure a ballar La Salut el dia de la seva presentació. Portar un gegant és una tasca d’equip, tan important es fer-lo ballar com vigilar i guiar al portador, i cal dir que tots els nous portadors i portadores ho van fer d’allò més be! Felicitats als nous geganters i geganteres del Joan Maragall!
 
Els Geganters de Sant Cugat també compten amb un altre gegantó, en Valentí, construït pel Taller Triangle. El Valentí, una mica més alt que La Salut, es portat per nens i nenes d’entre 10 i 12 anys.

La Colla Gegantera convida a tots els nens i nenes de Sant Cugat a apropar-se a l’entitat i a participar d’aquesta tradició tan arrelada al nostre país. Per a més informació podeu escriure a info@gegantersdesantcugat.cat.

Fal·lera Gegantera!

Roser_12.JPG

SalutBallant.jpgCollaGegantera.jpg
 

 

 

 

Cliqueu a les imatges per veure-les més grans. 

 

Els comentaris estan tancats.