Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Els titulars de 2011

    logocugat.jpg

    L'activitat de l'escola ha generat vàries notícies a cugat.cat al llarg d'aquest 2011. Les recollim aquí i us desitgem una bona entrada d'any.

     

  • El concert de Nadal de l'escola, a Cugat.cat

    ClauSolNadal.jpg

    Una foto dels alumnes de l'escola il·lustra una noticia breu a cugat.cat. La podeu podeu trobar aquí.

    Els cantaires van fer un gran paper, oferint aquest repertori.  

     

  • Els alumnes de P3 coneixen en Joan i na Marieta

    Gegants.jpgLa setmana del 12 de desembre els alumnes de P3 de l'escola van conèixer en Joan i na Marieta, sense cap mena de dubte la parella més alta de Sant Cugat. Els geganters de Sant Cugat se n'han fet resó, com podeu veure aquí.

  • Pàgina de l'Ampa a Facebook

    WeAreOnF.jpg

    L'Ampa inaugura la seva pàgina a Facebook !

    Accedeix-hi clicant aquí o bé cercant  ampa CEIP Joan Maragall Sant Cugat  a facebook (hi ha altres ampes Joan Maragall, així que cal ser així d'específic !). 

    Un cop siguis a la pàgina de facebook, si cliques al butonet de m'agrada rebràs un missatge al teu mur cada cop que s'actualitzi aquesta web.

  • Activitats Nadelenques

    panoramicaMonestirNadal.jpg

     Arriben les festes de Nadal !

    Aquest any l'escola romandrà tancada del 23 de desembre de 2011 fins el 8 de gener de 2012, ambdós inclosos. Seran dies de disfrutar molt dels nens i passar-ho bé. Arreu del país s'organitzen fires, mercats, espectacles i tot tipus d'activitats que podem aprofitar per gaudir de les vacances al màxim. Us convidem amb aquesta notícia a que ens informeu d'activitats nadalenques particularment interessants pels nostres nens. 

    Així doncs, afegiu un comentari a aquesta notícia i feu-nos propostes!! A veure si entre tots en recollim una bona pila!!

  • Concert de Nadal 2011

     cantant-nadales.jpg 

    El proper dimecres 21 de desembre a les 15h, al gimnàs de l'escola, tindrà lloc el tradicional Concert de Nadal.  Per a tenir preparats els cantaires per aquest event, l'equip de mestres ha enviat un seguit d'instruccions que podeu llegir aquí. Apa doncs, a preparar-se i tenir-ho tot en solfa ! 

  • Èxit del mercat de segona Mà

    El passat 26 de novembre es va celebrar la segona edició del Mercat de Segona Mà. Durant tot el matí del dissabte el pati de l'escola es va omplir de firaires, que van oferir roba, llibres, joguines i molts altres articles a preus més que interessants. Els alumnes de sisè es van encarregar del servei de begudes i pastissos, recollint així diners per les colònies. El Peter, pare de la Leah de 2on i el Nico de P5, i la Verónica, mare de la Laura de P3 van distreure la canalla més petita explicant-los contes. 

    foto2.JPG

    Un grup d'alumnes de sisè van ser els primers a arribar a muntar la parada!. Ens van explicar el següent:
    Què oferieu a la vostra parada? Jocs de Play Station, jocs de PC, pelis de El Pais, llibres, playmobil, joguines...
    Vau vendre molt? Síiiiii, uns 120 euros entre tots
    I vàreu comprar coses vosaltres també? Sí, jocs de Play, unes arrecades per la meva mare.
    Vàreu comprar un tros de pastís a les vostres companyes de sisè? Si
    Encara us queden coses per vendre a la propera edició? A mi no, a mi sí però poques!
    Alguna anècdota? A mi em van tornar una pistola per defectuosa! A mi em van comprar d'un cop el lot dels llibres de la Tina SuperBruixa, i cada un valia 3 euros! A mi un nen va intentar robar-me un joc de play!


    Una mare d'alumne de sisè, l'Elva, que a al primera edició ja va vendre molts llibres d'actualitat a 1 i 2 euros, també va ser-hi! Sembla que encara li quedaven llibres!
    Què oferies a la teva parada? Llibres i roba.
    Vas vendre molt? Sí, molt.
    Et sembla que hi va haver força públic? No, no gaire.
    Vas comprar un tros de pastís als alumnes de sisè?
    El teu fills/filles van escoltar els contes infantils? No…
    Alguna anècdota? Veies que la gent de les parades anava a comprar a les altres parades, de manera que n'hi havia que compraven més que venien!