Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Jornada de Portes Obertes

    PortesObertes2012.jpg

    El passat dijous 26 de gener l'Escola Joan Maragall va realitzar la Jornada de Portes Obertes. La directora i les mestres d'Educació Infantil van presentar l'escola i el seu projecte educatiu, i representants de l'AMPA vam presentar la feina que es realitza des de la junta i les diferents Comissions. Una seixantena de pares i mares van poder visitar i conèixer l'escola, mentre els seus petits passaven una bona estona jugant al servei de cangur que es va posar al seu abast.

  • Comiat de Mònica Pontanilla, secretària de l’escola

    Secretaria2.JPGDesprés de quatre anys al capdavant de la secretaria de l’escola, i arran del concurs públic de la plaça que ocupava, Mònica Pontanilla es va acomiadar a mitjans de desembre passat de pares i mestres del centre. En reconeixement a la feina feta durant tot aquest temps, l’AMPA va fer-li un petit obsequi consistent en un mocador, un conjunt de bijuteria i una poinsetia.

    Molt emocionada, la Mònica va agrair aquest gest i va enviar un missatge de correu electrònic a tota la comunitat de pares per acomiadar-se i donar les gràcies:  “ha estat un plaer treballar durant aquests quatre anys en aquesta escola. M’he sentit molt estimada tant per part de l’escola com per tots vosaltres, els pares”, va dir.

    Des de l’associació de pares li desitgem molts èxits en aquesta nova etapa. Així mateix volem donar la benvinguda a la nova secretària del centre, Núria Coch Cervàn, i li desitgem molts èxits i que se senti  a gust entre nosaltres.

  • Curs de Gestió i Dinamització de Juntes d’AMPA

    CursDinamitzacioJuntesAmpa.jpgEl passat mes de desembre la Junta de l'AMPA va assistir a un profitós curs de Gestió i Dinamització de Juntes d’AMPA. El ponent del curs va ser Nacho Pallàs, col·laborador de la Fapac, i autor d'un interessant blog on divulga coneixement i experiències del món de les AMPA.

  • Activitat proposada a l'escola: Programació en Scratch

    Scratch1.jpgEl passat dimecres representants de l'Ampa es van reunir amb professors de l'escola per proposar-los una activitat complementaria pels alumnes dels darrers cursos: la programació en Scratch.

    Scratch és un entorn visual de programació desenvolupat pel Lifelong Kindergarten Research Group del MIT Media Lab, dissenyat perquè l'usin nens i nenes entre 8 i 16 anys. Els detalls de la proposta feta els trobareu aquí.

  • Escola de Pares i Mares

    EscolaPares.jpg

     L'ajuntament de Sant Cugat organitza cursos de formació per a pares i mares.

    Del 30 de gener al 3 de febrer s'obre la inscripció per a cursos d'adquisició d'habilitats educatives. Podeu consultar-ne els detalls aquí .