Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

 • Les reunions de l'AMPA, de 21:00 a 23:00

  9Clock.jpgA partir de Març les reunions de l'AMPA es faran de 21:00 a 23:00. D'aquesta manera s'adapta el seu horari a la nova jornada laboral que aquest mes entra en vigència pels treballadors de l'escola. Així doncs, aquest dijous la reunió de l'AMPA comença a les 21:00 ! 

 • Campanya de Escola en Català

  EscolaCatala.jpgL'associació Escola en català ha iniciat una campanya en defensa de la immersió lingüística en català. Mitjançant l'enviament de cartes electròniques als 23 membres del tribunal superior de justícia de Catalunya es  pretén influir en les deliberacions que aquest tribunal ha de reprendre el 7 de març per decidir la seva posició final davant les sentències del Tribunal Suprem sobre aquesta qüestió. Podeu consultar els detalls de la carta aquí.

 • Reunió de l'AMPA

  El proper dijous 1 de març a les 21:30 hi haurà reunió de l'AMPA, amb el següent ordre del dia:

  1. Aprovació de l'Acta anterior.
  2. Proposta de nova Junta i aprovació.
  3. Recollida de signatures per l'Igualtat d'oportunitats en el Sistema educatiu de Catalunya.
  4. Informacions vàries de les comissions. 
  5. Precs i preguntes. 

  ReunioAmpa1.jpg

 • Jornades TDAH

  TDAHValles.jpg

  En el marc del seu desè aniversari, l'associació TDAH Vallès organitza els propers 20 i 21 d'Abril la XI Jornada Anual sobre TDAH. Aquest any el tema central és "TDAH, Comorbilidad...Adulto Feliz?". Podeu consultar-ne els detalls en aquest document.

 • Carnaval a l'escola

  El divendres 17 de Febrer el rei Carnestoltes va prendre les regnes de l'escola, en una festa oberta als pares. Les pistes esportives de l'escola es van omplir de colors i imaginació, i alumnes i professors, molt ben disfressats, van fer diferents desfilades al ritme d'animades cançons. Juntament amb els alumnes de l'escola també hi van participar com cada any els alumnes del col·legi japonés de Barcelona, que van fer tota una demostració de ritme i coordinació.

  Bé, millor que, en lloc de explicar-vos-ho, us mostrem unes fotografies de l'esdeveniment. Si teniu alguna foto especial que completi les que tenim, ens la podeu fer arribar a wampamaragall@gmail.com

 • L'hora del Conte a les Biblioteques de Sant Cugat

  HoraDelConte.jpgEls amants dels contes no us podeu perdre l'hora del conte. És una activitat organitzada per l'ajuntament de Sant Cugat, que es realitza alguns dissabtes de cada mes a la biblioteca Central Gabriel Ferrater, i alguns dimecres a la biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona. En els següents links podeu consultar la programació de febrer i de març-abril.

 • Ja tenim data per la propera edició del Mercat de Segona Mà: El dissabte 5 de maig.

  El passat 26 de novembre es va celebrar la segona edició del Mercat de Segona Mà. Com podeu veure en aquesta noticia va anar més que bé! La idea del mercat va sortir arran del mercat de segona mà que ja celebra la escola alemanya de Barcelona des de fa uns anys i que és un exitàs!,  es celebra durant tot el dia i sembla que fins i tot hi ha cua per comprar botifarres!

  El mercat te lloc dos cops a l’any, a la primavera i a la tardor, i hi ha programats un servei de begudes i pastissos a càrrec dels alumnes de sisè, que recullen els diners per les colònies, i un servei d’animació infantil, per distreure la canalla més petita. En l'edició de la tardor van participar explicant contes el Peter, pare de la Leah de 2on i el Nico de P5, i la Verónica, mare de la Laura de P3. A la propera edició (el dissabte 5 de maig) intentarem tenir també música d’animació.

  El nostre objectiu ara és concentrar els esforços en aconseguir més públic i més productes interessants a vendre com ara bicicletes, patins, material per a nadons, petits electrodomèstics… hem decidit per les properes edicions organitzar una recollida de material per aquelles persones que el dia del mercat no puguin venir per tenir altres activitats programades, com activitats esportives.

  Finalment ens agradaria que s’afegís algú més a la comissió, per tenir més idees i contactes, i per riure encara una mica més!, (animeu-vos i contacteu-nos a mercat2ama@gmail.com).

  foto1.JPGfoto2.JPGfoto3.JPGfoto4.JPGfoto5.JPG

   

   

   

 • La Salut, nova gegantona de la Ciutat!

  L’Aina, la Júlia, la Laia i la Mariona son alumnes de tercer del Joan Maragall i des del passat gener son portadores de la gegantona La Salut!
   
  Els gegants de Sant Cugat, en Joan i la Marieta, la tardor passada, van escriure una carta als Reis d’Orient demanant-los un regal molt especial. Aquest regal ha resultat ser una magnífica gegantona anomenada La Salut. Des del passat gener, els Geganters de Sant Cugat compten amb un bon grup de portadors i portadores d’edats entre els 7 i 9 anys que porten la gegantona.  Les alumnes del Joan Maragall, juntament amb altres nens i nenes de la Colla, van participar a un curs d’iniciació al ball de Gegants, i ja van poder treure a ballar La Salut el dia de la seva presentació. Portar un gegant és una tasca d’equip, tan important es fer-lo ballar com vigilar i guiar al portador, i cal dir que tots els nous portadors i portadores ho van fer d’allò més be! Felicitats als nous geganters i geganteres del Joan Maragall!
   
  Els Geganters de Sant Cugat també compten amb un altre gegantó, en Valentí, construït pel Taller Triangle. El Valentí, una mica més alt que La Salut, es portat per nens i nenes d’entre 10 i 12 anys.

  La Colla Gegantera convida a tots els nens i nenes de Sant Cugat a apropar-se a l’entitat i a participar d’aquesta tradició tan arrelada al nostre país. Per a més informació podeu escriure a info@gegantersdesantcugat.cat.

  Fal·lera Gegantera!

  Roser_12.JPG

  SalutBallant.jpgCollaGegantera.jpg
   

   

   

   

  Cliqueu a les imatges per veure-les més grans. 

   

 • Dijous 16 de febrer veniu a escoltar un conte !

  La passada tardor unes mares de P5 van muntar un petit teatre a la biblioteca de l'escola, i ens van explicar el conte de "la nena del fanalet". Va ser una activitat molt maca que va tenir un gran èxit, com podeu veure en aquesta notícia. Ara volen repetir.

  caperucita_pintada_4.JPGEl proper dijous 16 de febrer a les 16:45 ens explicaran a la biblioteca el conte de la caputxeta vermella en anglès. L'activitat està adreçada principalment als nens de P4, P5 i primer, però està oberta a tots els alumnes de l'escola.

 • El Mercat de Segona Mà cerca artistes

  TeatreAficionats.jpgLa comissió del Mercat de Segona Mà cerca dues persones, actors, actrius, aficionats, atrevits, llençats, aturats, o apassionats, per escenificar un ‘sketch’ relacionat amb el Mercat de Segona Mà, per representar-lo a tots els cursos de l’escola. Us hi apunteu? També busquem un ‘deejay’ per que punxi música el dia del mercat. Contacteu-nos a través de: mercat2ama@gmail.com.