Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Crida als pares britànics de l'escola !

    britishFlag.jpgUna estudiant del màster de lingüística aplicada i adquisició de segones llengües en contextos multilingües de la Universitat de Barcelona ha contactat amb l'ampa demanant col·laboració. Actualment està realitzant un projecte d'investigació, i necessita posar-se en contacte amb pares britànics amb fills de entre 0 i 5 anys per tal de realitzar un breu qüestionari sobre les preferències envers el sistema educatiu a Catalunya. Si sou pares que us ajusteu a aquest perfil  o en coneixeu algun, podeu posar-vos en contacte amb aquesta estudiant amb la informació que trobareu en aquest document.

  • Marxa infantil de la regularitat, diumenge 15 d'Abril

    Marxa infantil 2010.jpgEl proper 15 d’abril el club muntanyenc de Sant Cugat organitza la 54ena Marxa Infantil de Regularitat de Sant Cugat. Aquesta activitat consisteix en una passejada per a nens i nenes que, en parelles, han de recórrer un circuit marcat intentant portar un ritme el més regular possible. Hi ha dues categories, la infantil per edats compreses entre els 6 i 12 anys, i la juvenil, per edats entre els 13 i els 14 anys.

    Les inscripcions es poden realitzar fins el 31 de març en el següent enllaç, i el seu preu és de 12€ per participant (10€ els socis del club muntanyenc). 

  • Cop a la iniciativa legislativa popular per la sisena hora

    Stop6Hora.jpgEl Govern de la Generalitat ha decidit aturar la iniciativa legislativa popular "Per la igualtat d'oportunitats del sistema educatiu català" perquè interpreta que l'aplicació de la iniciativa requeriria necessàriament un increment de les despeses de personal docent i de pressupost. Davant d'això, ha decidit frenar la seva tramitació. Més informació al respecte a www.fapac.cat

  • Activitats familiars recollides a Internet

    FamilySil.jpgAquesta setmana arriba la primavera i amb ella el canvi d'horari (diumenge 25 de març a les 2:00). Les tardes es fan més llargues i els caps de setmana es poden esprémer més a fons. Potser us vindran ganes de fer alguna activitat diferent algun dia. La veritat es que hi ha una oferta d'activitats en família molt gran, però no sempre se n'està al corrent. Existeixen però webs que faciliten molt la feina. Aquí en llistem algunes que us poden ser útils. Si en voleu recomanar alguna altra, feu-nos-ho conèixer comentant aquesta notícia.

    www.sortirambnens.com/
    www.petitexplorador.com/
    www.petitbcn.com/

     

  • Preinscripció pel Curs 2012-2013

    inscripcio.jpgEl procés de preinscripció de nous alumnes a l'escola és a punt de començar. El termini és del 19 al 30 de Març (fins el dia 29 si es realitza telemàticament), i és un tràmit que han de realitzar tots els nous alumnes que es vulguin incorporar a l'escola, fins hi tot els que tinguin un germà ja escolaritzant-s'hi. Podeu consultar el calendari de tot el procés en aquest document.

    Els alumnes actualment al centre no han de fer la preinscripció, i hauran de confirmar més endavant que volen plaça pel curs vinent.

  • Sisena hora per a tothom !

    6HoraPerTothom.jpg

    Des de fa uns dies les delegades de les diferents classes estan recollin signatures pel manifest "Per la igualtat d'oportunitats en el sistema educatiu català. Sisena hora per a tothom" dins la campaya que està impulsant la FAPAC.

    Adjuntem el manifest i l'enllaç de la campanya per tal que us pogueu informar de totes les accions que s'estan portant a terme dins de Catalunya i on també hi participa la nostra escola.

    Si encara no heu signat, demaneu a la vostra delegada que us facilitarà el document.

    Gràcies per la vostra col.laboració,

     
    Podeu consultar la informació a la www.6ahoraperatothom.cat .

  • Artistes de l'Escola il·lustren la Marxa Infantil !

    La samarreta i el cartell de la propera edició de la Marxa Infantil són creacions d'alumnes de la nostra escola ! Com en anys anteriors, per definir aquest elements el Club Muntanyenc Sant Cugat va organitzar un concurs de dibuixos, on hi van participar els CEIPS Catalunya, Ciutat d’Alba, Collserola, Gerbert d’Orlhac, Joan Maragall, La Floresta, L’Olivera  i Pins del Vallès, així com les escoles Avenç, El Pinar, Santa Isabel i Thau. 

    En total es van presentar 1.575 dibuixos, dels quals un jurat format per artistes santcugatencs en va seleccionar 20. Doncs bé, d'aquests 20 treballs finalistes 8 van ser creacions d'alumnes de l'escola !! Quins cracks ! A més a més, els treballs presentats per Martina Llorens Vaillo i Malak Achghaf van resultar els guanyadors, i posaran respectivament color a la samarreta i cartell de la Marxa. La nostra felicitació a tots ells !!!

    A continuació podeu veure els dibuixos de la samarreta i el cartell. Els 20 treballs finalistes els trobareu en aquest enllaç.

    54_Guanyadora_Samarreta_MartinaLlorens-150x150.jpgCartell

  • L'Estiu És Teu ! 2012

    LogoET.jpgEl programa l'Estiu és teu! és una proposta de l'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya que s'adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys amb l'objectiu que es puguin divertir i aprendre d'una manera diferent durant les vacances d'estiu als albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).

    En aquesta 18a edició els nois i noies poden experimentar, descobrir i aprendre amb onze modalitats d'activitats diferents: idiomes, exportives, música, multiesportives, combinat d'idiomes i multiesportives, teatre, enginy, circ, veu, cinema i creatives.


    El termini per fer la preinscripció va començar el 28 de febrer i finalitza el 20 de març de 2012 (a les 12h).

  • Conferència Alimentació i Creixement Infantil

    LogoDijousSalut.jpgDins el cicle Els Dijous de Salut, el proper 15 de Marc a les 19h es realitzarà la xerrada “Alimentació i creixement infantil: què hem de saber?” a la Casa de Cultura.  En aquesta conferència, organitzada per Mútua de Terrassa i l’Ajuntament de Sant Cugat, hi intervindran la Dra. Rosangela Tomasini (pediatra del CAP Sant Cugat), la Dra. Laia Asso (pediatra de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa) i la Sra. Montse Ibarra (infermera dietista de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa)

  • Millora de l'entorn urbanístic

    Des de la Comissió d'Entorn estem preparant un projecte de millora de l'entorn urbanístic de l'escola, que presentarem a l'Ajuntament. Algunes de les propostes són:

    • Urbanisme.jpgRemodelació de la plaça que es troba al passeig Sant Magí amb carrer Escoles, amb un nou aparcament per l'autobús i un nou accés per a vianants.
    • Tanques de protecció per a la mainada a la baixada del passeig Sant Magí a l'arribada de carrer Rius i Taulet. 
    • Passos elevats (coixins berlinesos o similars) per a frenar els cotxes al passeig Sant Magí i carrer Montseny, per augmentar la seguretat de vianants. 
    • Nou pas de vianants que doni accés al parc de la plaça de Rafael Casanoves des del carrer Escoles.

    També hi ha la intenció de demanar un espai per a que els pares i mares puguin aparcar els cotxes puntualment per a recollir i deixar la canalla en casos d'emergència, i també es farà una queixa per la gran quantitat d'excrements de gos que sempre hi ha a la zona.
    Bé, aquesta notícia es per demanar-vos que si teniu altres suggeriments a fer, ens ho comuniqueu aquesta setmana enviant un e-mail a wampamaragall@gmail.com i ho intentarem encabir dins de la proposta.