Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • 1r Dia del Bricolatge al Joan Maragall

    pala.jpgEl proper dissabte 5 de Maig, conjuntament amb l'edició de primavera del Mercat de Puces, es realitzarà el primer Dia del Bricolatge a l'escola. L'objectiu serà arreglar entre tots el pati petit. Grans i menuts hauran de realitzar diferents tasques: posar sorra al sorral, col·locar el bruc que falta, pintar amb oli la fusta, plantar plantes,...

    Es necessiten col·laboradors amb mans actives, i que ajudin a organitzar als eventuals visitants que vulguin fer del pati petit un gran pati. Si teniu material que pot ajudar a les tasques, serà benvingut.  Tothom qui vulgui col·laborar es pot posar en contacte amb la organització a la següent adreça de mail: bricolatgejoanmaragall@gmail.com.

  • Dissabte 28, Festa Medieval de Sant Jordi

    CauSantJordi.jpgEl Cau Berenguer el Gran organitza el proper dissabte 28 d'Abril la Festa Medieval de Sant Jordi. Hi haurà activitats infantils, concerts, actuacions, batucades, xocolatada i molt més! La festa començarà a les 5 de la tarda a la plaça del Rei i fins la 1 de la nit no deixarà d’haver-hi ambient! Clicant el cartell podreu consultar l'horari previst de totes les activitats.

  • Roses per l'escola

    rosa.jpgEl dia 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, des de l'AMPA del Joan Maragall, es van regalar roses a tot el personal
    de l'escola (mestres, equip directiu, administrativa, conserges, dones de la neteja, cuineres i monitors i coordinadora de menjador...). A l'entrada de l'escola cada delegada de curs i alguns nens i nenes van lliurar una rosa a la seva tutora /tutor i després representants de l'AMPA van repartir la resta de roses a la resta de persones de l'escola.

  • Sant Jordi ja ha arribat!

    RosaSantJordi.jpgSant Jordi ja ha arribat, i per celebrar-ho en aquesta notícia us donem la rosa, i un llibre molt especial: L'arxiu integre de totes les edicions de la revista de l'escola "La Vaca Cega". Això ha estat possible gràcies a la tasca duta a terme per les bibliotecàries de l'escola: l'Anabel Launez, l'Eva Comellas, i la Maria Arredondo, responsable actual. Des d'aquí els volem agrair la seva tasca.

    Així doncs, mentre esperem que la revista torni a envestir l'actualitat, podeu fer un cop d'ull a la història recent de l'escola en el següent link.

     

  • Diumenge: GOSPEL, a benefici dels nens del carrer de Cochabamba

    CartellGospel.gifAquest diumenge a les 20:00 es celebra un concert  solidari al teatre de la Unió. El grup Gospel Sentits pujarà a l'escenari en favor dels infants, adolescents i famílies que viuen al carrer de Cochabamba. L'entrada són 15€ (12€ anticipada, o pels socis de la Unió) i amb la recaptació de l'esdeveniment es finançarà l'obertura d'un centre de dia. Si no podeu assistir al concert però voleu fer una aportació a la causa, ho podeu fer en aquesta pàgina web . 

  • Manifestació per l'educació pública, aquest dissabte

    Mani21.pngLa comunitat educativa de Catalunya convoca una mobilització unitària aquest dissabte 21 d'abril. El lema de la manifestació es "Per l'educació pública de Catalunya, cap retallada". A les 17 hores es sortirà de la plaça Urquinaona per anar en manifestació fins a plaça Sant Jaume. Trobareu més informació sobre aquesta convocatòria en aquest enllaç.

     

  • Estrena d'un sketch publicitant el Mercat de Puces

    El dissabte 5 de Maig s'acosta, el dia en que es celebrarà l'edició de primavera del Mercat de Puces, i també una jornada de Bricolatge a l'escola. Per anar escalfant motors, s'ha preparat el següent vídeo promocional d'aquest actes. Quins artistes !! Si no us funciona el vídeo, podeu provar de veure'l a la nostra pàgina de facebook.

  • Escoles i Campus d'Estiu 2012

    casalsestiu12_225x140.jpgL’Ajuntament, a través de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET), organitza un any més per al període de les vacances escolars d’estiu un seguit d’activitats esportives adreçades a infants i joves, des de P3 fins a 4t d’ESO.

    Les inscripcions començaran el dimecres 2 de maig a l'OMET, d’acord amb l’ordre que determini el sorteig que es realitzarà el 26 d’abril. Per poder participar en aquest sorteig cal recollir número prèviament a l'OMET, entre els dies 16 i 24 d'abril. Podeu consultar més informació en aquest enllaç.

  • Aquest dissabte, Festa Gegant !!!

    cartell_festagegant_reduit.jpgAquest dissabte 14 d’abril els Geganters de Sant Cugat organitzen una Festa Gegant dins dels actes de celebració del 25è aniversari de l’entitat. La celebració es farà a la plaça d’Octavià i comptarà amb la participació de les entitats de cultura tradicional de la ciutat: Bastoners de Sant Cugat, Diables de Sant Cugat, Grup Mediterrània, Esbart Dansaire, Caparrots i Castellers de Sant Cugat. Si us hi fixeu, hi veureu molts nens de l'escola participant. Els Geganters de Sant Cugat faran un ball final, estrenant “La Marina”. La festa es tancarà amb l’actuació de Xaballa, grup de danses al carrer. Si en voleu saber més, podeu llegir la nota de premsa dels geganters en aquest enllaç.

  • Aquest dijous, reunió de l'ampa

    nineOclock2.jpg

    I recordeu, les reunions de l'ampa ara comencen a les 9 del vespre.