Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

- Page 2

  • Xerrada: Les necessitats afectives dels infants

    CarlosGonzalez.jpgEl proper dimarts 10 d'Abril a les 6 de la tarda es realitza a la Casa de Cultura la xerrada Les necessitats afectives dels infants. El ponent és Carlos González, reconegut pediatre, autor d'alguns dels llibres més venuts sobre la criança dels fills: Besame Mucho, El meu nen no menja, Un regalo para toda la vida,... La conferència forma part de la programació de l'Escola de pares i mares, que podeu consultar en aquest enllaç.

  • Xerrada: Les xarxes socials a la vida dels nostres fills i filles

    socialNetworkKids3.jpgL'Ampa de Institut Joaquima Pla i Farreras organitza la xerrada: Les xarxes socials a la vida dels nostres fills i filles, el proper dimecres 18 d'abril a les 19h, a la biblioteca de l'Institut (Avda. Ragull 45-49).  La xerrada, orientada a famílies amb fills/es de cicle superior de primària, secundària i batxillerat, serà conduïda per en Pere Rosales, director de màrqueting i comunicació, amb molta experiència professional en el camp de les comunitats virtuals. Es parlarà de les oportunitats, avantatges i riscos d'aquestes xarxes, de com s'hi relacionen els nostres fills, i de com procurar que en facin un ús responsable.  Per tal de facilitar les tasques d'organització, les persones interessades cal que confirmin la seva assistència enviant un e-mail a ampaplafarreras@gmail.com.

  • Activita​ts familiars a UAAL.LA EN FAMÍLIA

    uaalla.jpg'Uaal.la en família' és un programa d’oci i cultura de l'ajuntament de Sant Cugat adreçat a famílies amb nens i nenes de fins a 12 anys. Té un portal web associat (uaala.cat) on s'hi recullen totes les activitats de lleure que la ciutat ofereix per poder passar una bona estona petits i grans. Hi trobareu espectacles infantils, tallers didàctics, activitats musicals i literàries... tot organitzat en un calendari que facilita molt quadrar les activitats amb els forats que tingueu a l'agenda.