Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • A la Festa, ballem de vermell !

    FestaI.jpgEl proper dissabte 2 de Juny es celebra la 12a Trobada de l'escola, amb el següent programa d'activitats. Com podeu veure a les 18h els alumnes ballaran diferents danses. Per equipar els dansaires, les mestres de música demanen que els vestim amb la samarreta vermella del Joan Maragall (o una samarreta vermella), pantalons còmodes (a ser possible texans) i bambes còmodes. 

  • Beques de Menjador

    BequesMenjador.jpgS´han aprovat les bases per a la concessió d´ajuts de menjador 2012-2013. L´ajuntament de Sant Cugat ha deixat a l'escola els formularis de les beques i els podeu obtenir al despatx del menjador del centre.

    La presentació de sol.licituds s´haurà de fer del 28 de maig al 2 de juny de 2012 al lloc i horari que s´especifica en un  full adjunt al formulari

  • Regals per la Tómbola

    tombola.jpgPer la Festa de fi de Curs que tindrà lloc el proper dia 2 de juny a l'Escola, s'està organitzant una tómbola amb regals cedits i que servirà per recaptar diners per les colònies del proper curs dels alumnes que actualment estan fent 5è.

    Aquest any de crisis ha estat realment difícil aconseguir regals d'empreses i donacions i ja hem demanat la col.laboració de les famílies per aconseguir més objectes, no obstant no tenim clar que la quantitat de regals sigui suficients per poder oferir la tómbola a la festa.

    Fem una última crida per aconseguir objectes i regals per poder-la dur a terme. Durant aquesta darrerra setmana si sabeu com aconseguir petits regals o si teniu cap objecte en bon estat que podem posar a la tómbola, bosses per posar els regalets, etc. agrairíem ens els féssiu arribar a la comissió de la festa o als pares de 5è.

    (Ho podeu portar a l'escola, a la sala de l'AMPA, al costat de consergeria.)

    Moltes gràcies.

    Comissió Festa Fi de Curs

  • Xerrada de María Jesús Comellas

    XerradaComellas.jpgLa doctora en psicologia Maria Jesús Comellas durà a terme una xerrada sota el nom de “Conviure i gaudir: el procés de canvi de la infància a l’adolescència” el proper dimarts 29 de Maig, a les 19.30 hores, a la Casa de Cultura (c/ Castellví, s/n –Jardins del Monestir-). La Maria Jesús Comellas té una àmplia experiència com a formadora de pares i mares, ha escrit diversos llibres i col·labora amb diversos mitjans de comunicació.

  • Els geganters cerquen col·laboradors

    cartell_voluntaris_negrelogo_petit.jpgDins de les celebracions del 25è Aniversari dels Geganters, el proper diumenge 3 de juny pel matí, Sant Cugat acollirà la 19a. Trobada Comarcal del Vallès. Això suposarà l'arribada d'una trentena de Colles de Geganters de les dues comarques vallesanes, amb uns 70 gegants i uns 800 geganters i geganteres. Es tracta d'un esdeveniment molt important per a la ciutat i per aquest motiu els Geganters de Sant Cugat demanen la col·laboració de molts santcugatencs i santcugatenques que ens vulguin ajudar, a partir dels 16 anys d'edat. Si us animeu a donar un cop de mà, contacteu amb els geganters tal com s'explica en aquest document

  • Aquest cap de setmana, Foc a la plaça del rei

    DiadaFoc.jpgAquest cap de setmana, els diables de Sant Cugat organitzen la Diada del Foc. Hi ha actes tot el cap de setmana, si bé es concentren principalment a la tarda del dissabte. Així que ja ho sabeu, pel matí no podeu faltar al Mercat de Puces i la Jornada de Bricolatge a l'escola, i per la tarda, inflables, tallers, bastoners, diables, xocolata i molt més a la Plaça del Rei. Podeu consultar el programa clicant sobre el cartell. 

  • Dijous 3 de Maig, reunió de l'AMPA

    ReunioAmpa4.jpg

    Aquest dijous a les 21h es farà la reunió de l'AMPA del mes de maig, amb el següent ordre del dia:

    1. Aprovació de l'acta anterior
    2. Informacions vàries de la Junta
      • Comunicat de la FAPAC a les AMPAs per la recollida de signatures per la Igualtat d'oportunitats en el Sistema educatiu de Catalunya.
      • Petició a l'Ajuntament per demanar a la Diputació activitats de suport a la funció educativa de les famílies 2012.
      • Altres informacions
    3. Informacions vàries de les comissions:
      • Mercat de Puces (proposta pressupost)
      • Dia del Bricolatge
      • Comissió Entorn
      • Comissió Extraescolars
      • Comissió Festa Final de curs
      • Altres Comissions
    4. Precs i preguntes
  • Taules al Mercat de Puces

    EMERCAT_Primavera_2012_lleuger.jpgl proper dissabte 5 de Maig, de 11h a 14h hi haurà la tercera edició del Mercat de Segona Mà al pati de l'escola. Els que vulgueu podeu reservar taula enviant un mail a mercat2ama@gmail.com. Rebreu seguidament les instruccions detallades del funcionament del mercat a la vostra adreça de correu electrònic. Us hi esperem !