Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

 • Debat sobre educació a l'Àgora

  Agora2.jpg

  Dilluns passat el programa Àgora de TV3 va dedicar el seu debat a l'educació i en com es veu afectada per les retallades pressupostàries actuals. Entre els participants al debat, que podeu veure en aquest enllaç, i havia la Carol Biosca, membre de l'AMPA de l'escola. 

 • Un estiu per a tothom

  estiutothom.jpgLa Fundació Catalana de l’Esplai ha posat en marxa la campanya “Un estiu per a tothom!” que té com a objectiu garantir que tots els infants i joves tinguin l'oportunitat de gaudir del dret a unes activitats educatives de qualitat durant l'estiu,  especialment aquells que es troben en risc d’exclusió social.

  Es tracta d’una campanya de beques per a infants i joves amb els pares i/o mares en situació d’atur, perquè puguin participar en les activitats d’estiu, que s’organitzen des del juny fins a l’agost.

  Per qualsevol aclariment o dubte en  relació a la campanya poden consultar el web www.esplai.org, o bé posar-se en contacte en el correu beques@esplai.org, o al telèfon 902 10 40 30.

 • Aquest dijous, reunió de l'AMPA

  Dijous 7 de Juny a les 21h, hi ha la darrera reunió de l'AMPA d'aquest curs, amb el següent ordre del dia:

  1. Aprovació de l'acta anteriorreunion2.jpg

  2. Informacions vàries de la Junta:

  3. Comissions:
  - Valoració Mercat de Puces i Dia del Bricolatge
  - Valoració Festa fi de Curs (Comissió Festa i Intercultural)
  - Valoració curs àrab (Comissió Intercultural)
  - Comissió Entorn
  - Comissió Extraescolars
  - Altres Comissions

  4. Precs i preguntes