Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • La festa de fi de curs, a cugat.cat

    FemFesta.jpgAl programa Fem Festa de cugat.cat s'hi pot veure l'actuació del alumnes de l'escola a la festa fi de curs del passat 2 de Juny. Si us la vàreu perdre, o voleu fer memòria d'aquells moments, no deixeu de visitar aquest enllaç.

  • Reunió amb responsables de mobilitat de l'Ajuntament

    SenyalEscola.jpgEl passat dia 4 de juliol a la tarda, representants de l’escola (direcció i Comissió d’entorn de l’AMPA) ens vam reunir amb els responsables de mobilitat de l’Ajuntament per explicar-los les nostres propostes per millorar la mobilitat i la seguretat al voltant de l’escola.

    Les set propostes presentades tenen com a prioritat la seguretat dels vianants, la pacificació del trànsit (cotxes i autobús escolar) i la netedat de les zones urbanes properes a l’escola. Les nostres propostes van ser ben rebudes i seran estudiades pels tècnics. Hi ha evidentment una restricció pressupostària que farà difícil l’execució d’alguna proposta a curt termini, però hi ha un compromís per fer algunes accions que millorin la seguretat en l’accés a l’escola.

    Placeta_Joan_Maragall.jpg

    Des de la Comissió d’entorn de l’Ampa seguirem en contacte amb els responsables municipals per tal d’assegurar que hi ha una continuïtat d’aquesta primera trobada. 

    Comissió d'Entorn de l'AMPA