Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

- Page 2

  • El Curs d'Àrab ha Començat

    gran_Alfabeto_Arabe.jpgDes de mitjans de febrer s'imparteixen novament classes d'àrab a l'escola. El curs d'àrab és una iniciativa de la comissió intercultural de l'AMPA, que va arrancar amb gran èxit el curs passat, com podeu veure en aquest reportatge.

    Com el curs passat, les dues professores són la Làmia i la Souad, mares d'alumnes de l'escola. Cada divendres, entre les 16h45 i les 17h45 donen classe a una vintena alumnes de l'escola d'entre 5 i 9 anys. Queden les darreres places disponibles, així que les persones interessades ho hauríeu de comunicar el més aviat possible a la consergeria de l'escola.

  • Dissabtes Familiars als Museus de Sant Cugat

    DissabteMuseus.jpgL'ajuntament i el Museu de Sant Cugat han presentat un projecte d'activitats pels matins de dissabte. Les propostes que s'hi recullen aposten per acostar a menuts i grans al coneixement de l’entorn de manera dinàmica i atractiva. Els continguts es treballen mitjançant tallers d’expressió plàstica, tallers de descoberta i jocs de pistes, entre d’altres. Podeu consultar el calendari d'activitats en aquest programa i aquest enllaç.