Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

La Marxa Infantil torna a ser il·lustrada per alumnes de l'escola

La Marxa Infantil de la Regularitat és una activitat organitzada pel Club Muntanyenc de Sant Cugat, que consisteix en una passejada on parelles de nens i nenes de 6 a 12 anys han de recórrer un circuit intentant portar un ritme el més regular possible. Com en darreres edicions, s'ha organitzat un concurs de dibuix per determinar el cartell i samarreta de la Marxa. Els nens de les escoles del poble hi han presentat més de 900 dibuixos, i el dibuix guanyador del cartell ha estat il·lustrat per Leah Revill, alumne de la nostra escola. Aquest any a més s'ha concedit un premi especial per triar un logotip, i la guanyadora ha estat Nivaira Usman, també de l'escola. Quins grans artistes ! Entre el finalistes, hi figuren 4 alumnes més del nostre centre: Mónica Bruesc, Jonathan Caraballo, Ana Cirilo i Nil Cornago. L'enhorabona a tots ells.

A continuació podeu veure el cartell i el logotip guanyadors. Podeu consultar la resta de premiats i finalistes en aquest enllaç.

55-2-CARTELL-LEAH-REVILL.jpg55-18-LOGO55-USMAN-NUVAIRA-JOAN-MARAGALL.jpg

 

 

 

Els comentaris estan tancats.