Els atletes de l'escola copen el Jugando al Atletismo

jugandoAtletismo.jpgLa nostra escola ha guanyat la novena edició del Campionat de Catalunya de Jugando al Atletismo, una competició per equips organitzada per la Real Federación Española de Atletismo. Aquesta edició es va celebrar el 17 de febrer a Canovelles, i tant en la categoria masculina com en la femenina els nostres atletes van aconseguir la primera posició. Àixò els dóna el passi per representar Catalunya en el Campionat d'Espanya que es farà del 17 al 19 de maig a Jaen. L'enhorabona a tots ells. Podeu consultar els detalls d'aquesta competició en aquest document.