Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Comunicat de l'escola sobre la Festa de la Castanyada

    Castanyes.pngEnguany l'escola canvia la celebració de la castanyada.
    Ens agradarà anar al bosc tota l'escola i gaudir caminant, observant, olorant....
    La jornada es desenvoluparà de la següent manera:
    Anirem sortint per torns de l'escola. En arribar hi haurà una introducció al Parc Natural de Collserola, a la tardor, les castanyes etc.
    Per grups classes, sortirem esglaonadament cap a la Font Nova i la Font Vella. Els més petits podran agafar castanyes, observar-les,  jugar amb els jocs educatius de fusta i descobrir la gruta del jardí i el bosc de bambú. Els nens i nenes de P-3 tornaran a dinar a l'escola, faran la migdiada i menjaran castanyes.
    Els altres, anirem tornant tots cap a la masia i dinarem pel jardí. Després celebrarem la castanyada...Els/les alumnes de 5è s'encarregaran de repartir les castanyes disfressats/des de castanyeres.
    Finalment anirem tornant cap a l'escola.
    Esperem amb il·lusió aquesta jornada!
     
    ESCOLA JOAN MARAGALL

  • Monogràfic Taller Creatiu (P3-2n)

    Els dies 22 i 29 d’octubre la tallerista Rosa Maria Sirisi realitzarà un breu monogràfic per promocionar l’activitat de Taller Creatiu (P3-2n) que es va eliminar de la graella d’extraescolars a principis del present curs. L'activitat es realitzarà entre 16.30 i 17.45 a l'escola.

    L’objectiu de la proposta neix de la demanda que diverses famílies han adreçat a Paidos durant les darreres setmanes, per tal d’intentar incorporar l’activitat a l’actual oferta d’extraescolars que tenim a l’escola.

    Així doncs, s'oferim a tots els alumnes de P3 a 2n venir a formar part del monogràfic per, d’aquesta manera, intentar endegar de nou el Taller Creatiu com a activitat fixa de la proposta d’extraescolars d’enguany.

    Totes aquelles famílies interessades poden enviar un correu electrònic a paidosjoanmaragall@paidos.cat o passar pel despatx de Paidos a l’escola per indicar el nom, cognoms i curs dels seus fills/es. Les inscripcions es tancaran dilluns vinent, dia 20 d’octubre. El cost d’un dia de monogràfic és de 5,75 €/dia. Dins aquest import s’inclou l’hora i quart de taller, així com el material que utilitzaran els participants. Cal però confirmar l'assistència per a tots dos dies.

  • Programació de l'Escola de Pares i Mares

    Podeu consultar la programació del primer trimestre de l'escola de pares i mares clicant a la següent imatge.

    Programacio_1erTrimestre.jpg

  • Petits Grans Llibres

    PetitsGransLlibres.jpgUs informem que del 14 al 19 d´octubre es celebrarà la 5a edició de "Petits! Grans! Llibres!" Festival cultural de la infància al Claustre del Monestir.

     
    Us ho recomanem ​

     

    ​per anar amb família i gaudir junts. El cap de setmana " Els bosc dels llibres" rep les famílies amb més de 30 activitats per públic de 0 a 12 anys. Podeu consultar la programació completa a http://www.institutdelainfancia.org/
  • SOS Africa

    SosAfrica.jpg

     

    La nostra escola participarà en la recollida de roba a favor de la campanya SOS AFRICA. Us recordem que teniu fins al dia 20

    de novembre per portar la bossa que us entregaran els vostres fills. 

     

    ​ ​

     

  • 7è Mercat de segona Ma

    Leaf.jpgAquest curs torna el mercat de segona mà de tardor.

    Serà el proper dissabte 8 de novembre. Així  que ja podeu anar reservant la data.

  • 1r Premi de narrativa “Gausacs amunt”

    Els Castellers de Sant Cugat han organitzat el Primer Premi de Narrativa "Gausacs Amunt".
     
     

    Gausacs.jpg

     

  • Curs de Mares i Pares

    escola_pares_mares-243900.jpg

    La Comissió de l'Escola de Mares i Pares de l'escola ha aconseguit l'adjudicació d'un taller del programa Créixer en família de la Generalitats. El taller va dirigit a mares i pares de nens i nenes de 6 a 12 anys.

    Les sessions es faran els dimecres de 20 a 22h, a les següents dates:

    • 1ª sessió: 15/10 - El respecte i la confiança permet equivocar-nos
    • 2ª sessió: 22/10 - Fills autònoms, no obedients !
    • 3ª sessió: 05/11 - Conflictes i responsabilitats
    • 4ª sessió: 12/11 - Tal faràs, tal educaràs !
    • 5ª sessió: 19/11 - No s'aprèn només a l'escola!
    • 6ª sessió: 26/11 - Sessió monogràfica i de tancament de cicle

    Per inscriure's s'ha d'enviar un correu a escolamaresiparesmaragall@gmail.com amb el vostre nom i telèfon de contacte. Les places són limitades. La inscripció implica assistir a totes les sessions

    Més informació en aquest link..

  • Comunicat de la junta de l'Ampa

    Benvolgudes famílies,

    Ens adrecem a vosaltres per convidar-vos a l’Assemblea General de l’AMPA que tindrà lloc el proper dia 9 d’octubre a les 21:00 a l’Escola Joan Maragall.

    Com ja sabeu, tots els pares i mares de l’escola formem part de l’AMPA i és la nostra eina per participar activament de l’escola i implicar-nos en l’educació que reben els nostres fills i filles. 

    A la propera Assemblea podreu conèixer els diferents projectes que s’estan duent a terme i tant si sou famílies que comenceu aquest any, com si sóu famílies que ja porteu uns anys per l’escola, us animem a participar-hi i a que us impliqueu en aquesta tasca per tal de millorar-la entre tots i totes.

    L’Assemblea de l’AMPA té lloc un cop l’any i l’objectiu és presentar la tasca realitzada pels pares i mares actius de l’AMPA, pels membres de les Comissions de Treball i de la Junta durant el curs anterior i és el moment d’elegir els nous càrrecs de la Junta per al curs que s’inicia i de que tothom que ho desitgi faci un pas endavant per formar part d’una de les Comissions de Treball.

    Ordre del dia:

    1- Presentació dels membres de la Junta del curs anterior

    2- Presentació de les Comissions de Treball

    3- Elecció dels nous membres de la Junta pel curs 2014-2015

    4- Precs i preguntes

    Si alguna persona està interessada en formar part de la Junta durant aquest curs, agrairíem que es poses en contacte amb nosaltres (presiampamaragall@gmail.com)

    Tanmateix us adjuntem un petit document on podreu trobar més detalladament el que fa l’AMPA, així com els enllaços on podreu trobar més informació: 

    Web de l'AMPA de l'escola http://ampamaragall.blogspirit.com 

    Facebook AMPA http://www.facebook.com/AmpaCEIPJoanMaragallSantCugat 

    Twitter de l'Ampa http://twitter.com/AMPAMaragallStQ 

    Revista electrònica de l'escola http://vacacegamaragall.wordpress.com

     

    Atentament,

    Junta AMPA Maragall