Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • L'equip de Voleibol es posa en marxa!

    Voleibol.jpgL'equip de Voleibol de mares i pares del Joan Maragall es posa en marxa! Els entrenaments es faran al gimnàs de l'escola els dimecres de 22h a 23h (de cara al curs vinent s'intentarà començar més aviat). Els entrenaments començaran el proper dimecres 6 de març.

    Per matricular-vos només cal que aneu a l'OMET per omplir el full de matrícula. La quota són 16,86 €/mensuals fins al mes de juny (sempre i quant sigui un grup de mínim 10 persones). No cal pagar cap matrícula. Les classes finalitzaran la mateixa setmana que els nens/es acaben l’escola.

    L'oficina de l’OMET es troba al Pg. Baró de Coubertin, 5 (Tot just entre els 2 pavellons esportius de la Rambla del Celler). L'horari d’atenció al públic és de: 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00. Si necessiteu algun aclariment amb l'OMET us podeu posar en contacte amb l'Elsa Artigas al telèfon 678636379 o a l'adreça de correu electrònic: eartigas@teampartners.net

    Si voleu passar una estona divertida i fer una mica d'esport, apunteu-vos al Volei!

  • Intervenció de l'AMPA en el ple municipal

    L'AMPA de l'escola va intervenir en el darrer ple municipal per mostrar la seva preocupació sobre la possible creació d'una via de doble sentit a tocar de l'escola. Podeu llegir la intervenció que es va fer en el ple en aquest document, així com el ressò que se n'ha fet Cugat.cat.

    2013-02-18 18.44.15.jpg

  • Educació emocional en família

    educacioEmocioanl.jpgEl proper dijous 21 de Febrer a les 20.30 hores es realitzarà la conferència 'Educació emocional en família', a càrrec del formador de formadors Albert Serrat. La xerrada forma part del cicle de xerrades i tallers a les escoles i està obert a totes les famílies de Sant Cugat.

    Les persones interessades en assistir-hi cal que s’inscriguin prèviament a l’adreça formacioparesimares@santcugat.cat tot indicant el vostre nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, escola i curs dels fills/es.

  • Vacances en familia 2013

    VacancesFamilia.jpgEl Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya ha presentat una nova edició del programa “Vacances en família”. Aquesta iniciativa ofereix a tots els pares amb fills menors de 18 anys la possibilitat de gaudir d’estades de vacances als albergs de la Generalitat, en diferents períodes de descans, a uns preus avantatjosos. El termini per formalitzar la preinscripció per a participar en la 1ª convocatòria d'aquest programa finalitza el 25 de febrer a les 12.00 h . 

     

  • Dijous, reunió de l'AMPA

    reunioAMPA2.jpgAquest dijous 7 de Febrer a les 21h, hi ha reunió de l'AMPA amb la següent ordre del dia.

    1. Aprovació acta anterior
    2. Consell Escolar
    3. Pla de Mobilitat de Sant Cugat
    4. Comiat del Ferran
    5. Xerrada dia 21 de febrer
    6. Jornada de Portes Obertes
    7. Informacions comissions (proposta de constitució de la comissió groga)
    8. Precs i preguntes
  • Ja hi ha data pel mercat de segona Mà

    SegonaMa.jpgJa hi ha data pel mercat de segona mà de l'escola. Us avisem amb temps, perquè ho tingueu present a la vostra agenda. Serà el dissabte 20 d'abril pel matí.

  • TDAH Vallès: Formació 2013

    L'associació TDAH Vallès organitza un cursos sobre TDAH i trastorns comòrbids que podrien ser del vostres interès. Aquí en teniu el calendari i el full d'inscripció.

    logo.jpg