Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

  • Properes xerrades de l'escola de pares i mares

    EscolaParesMares.jpgEl 4 d'abril a les 20h, a la Casa de Cultura hi haurà la xerrada "Construint hàbits saludables. Alimentem els nostres infants amb els nutrients necessaris per a afrontar el seu dia a dia?", a càrrec de la nutricionista Olga Novau.

    Per altra banda, el 11 d'abril a les 20h la terapeuta Gestalt Jaione Garcia impartirà la ponència "Com millorar la relació amb els nostres fills i filles des d'una perspectiva gestàltica". La xerrada es farà a l'escola Ciutat d'Alba. 

     

  • Estrena del sketch del Mercat de 2a Mà !!

    Com us vam anunciar, el Mercat de segona mà de l'escola es farà el matí del dissabte 20 d'abril. Com en l'edició anterior, unes mares de l'escola han preparat un sketch promocional, i els ha quedat xulíssim ! El proper 20 d'abril, ja saps on vas, oi ? 

  • Xerrada sobre els horaris escolars

    rellotge.jpgDijous 21 de Març, a les 16,30h a l'escola La Floresta hi haurà la presentació de l'informe de la Fundació Jaume Bofill "A les tres a casa? L'impacte social i educatiu de la jornada escolar contínua". Aquest informe aborda l’impacte de l’organització del temps escolar en la qualitat i l’equitat educativa i fa propostes per un millor disseny de la jornada escolar.

    Podeu consultar el dossier de premsa de l'informe aquí. Per assistir a la xerrada cal sol·licitar-ho enviant aquest full d'inscripció a l'escola La Floresta.

  • Els atletes de l'escola copen el Jugando al Atletismo

    jugandoAtletismo.jpgLa nostra escola ha guanyat la novena edició del Campionat de Catalunya de Jugando al Atletismo, una competició per equips organitzada per la Real Federación Española de Atletismo. Aquesta edició es va celebrar el 17 de febrer a Canovelles, i tant en la categoria masculina com en la femenina els nostres atletes van aconseguir la primera posició. Àixò els dóna el passi per representar Catalunya en el Campionat d'Espanya que es farà del 17 al 19 de maig a Jaen. L'enhorabona a tots ells. Podeu consultar els detalls d'aquesta competició en aquest document.

  • La Marxa Infantil torna a ser il·lustrada per alumnes de l'escola

    La Marxa Infantil de la Regularitat és una activitat organitzada pel Club Muntanyenc de Sant Cugat, que consisteix en una passejada on parelles de nens i nenes de 6 a 12 anys han de recórrer un circuit intentant portar un ritme el més regular possible. Com en darreres edicions, s'ha organitzat un concurs de dibuix per determinar el cartell i samarreta de la Marxa. Els nens de les escoles del poble hi han presentat més de 900 dibuixos, i el dibuix guanyador del cartell ha estat il·lustrat per Leah Revill, alumne de la nostra escola. Aquest any a més s'ha concedit un premi especial per triar un logotip, i la guanyadora ha estat Nivaira Usman, també de l'escola. Quins grans artistes ! Entre el finalistes, hi figuren 4 alumnes més del nostre centre: Mónica Bruesc, Jonathan Caraballo, Ana Cirilo i Nil Cornago. L'enhorabona a tots ells.

    A continuació podeu veure el cartell i el logotip guanyadors. Podeu consultar la resta de premiats i finalistes en aquest enllaç.

    55-2-CARTELL-LEAH-REVILL.jpg55-18-LOGO55-USMAN-NUVAIRA-JOAN-MARAGALL.jpg

     

     

     

  • Reunió de l'AMPA

    reunio.jpgDijous 7 de Març a les 21h hi ha reunió de l'AMPA amb el següent ordre del dia

    1. Aprovació acta anterior
    2. Avaluació activitats realitzades (Comiat del Ferran, Xerrada Educació Emocional i Jornada de Portes Obertes)
    3. Presentació estat de comptes de l'AMPA
    4. Informacions vàries de les Comissions
    5. Precs i preguntes
  • Comiat del Ferran

    ferranPortada.JPGEl passat dijous 28 de febrer els nens i nenes de l'escola van participar a la festa de comiat del Ferran; juntament amb les mestres, cada classe va preparar un record i van poder dir-li al Ferran totes les coses bones que havia fet per ells durant tots els anys que ha estat a l'escola. També van cartar-li cançons i fins i tot alguns es van emocionar.

    Els pares i mares també vam participar de la festa i vam voler acomiadar al Ferran amb un escrit que va confeccionar una mare, una figura d'ell mateix en paper maché i un box d'estada pintoresca.

  • Projecte BREATHE

    El passat 18 de Febrer va finalitzat la participació del alumnes de 3er, 4art i 5è de l'escola en el Projecte BREATHE. Aquest projecte estudia l'impacte que té la contaminació de l'aire en el rendiment escolar dels nens. Fins d'aquí uns 3 mesos no se'n tindran els primers resultats, als que òbviament estarem a l'aguait i intentarem informar-vos-en. Televisió de Catalunya s'ha fet ressò d'aquest projecte, i podeu veure part dels alumnes de l'escola en aquest vídeo del telenotícies. També trobareu un video divulgatiu sobre el projecte en aquest enllaç.

    Breathe.jpg